Search This Blog

Loading...

Thursday, June 25, 2009

PROSES PERCUBAAN PEMBIAKAN BAKA ARNAB




NAK MAKAN DAGING ARNAB ????


sedap ooooo ... tapi aku sendiri tak pernah rasa


macam mana rasenye sedap ke tak sedap ke.... ...tapi nie buan untuk makan .
nie arnab nak buat baka ,sekarang tengah testing nak tengok macam mana cara pembiakan arnab nie ....o.k ke tak o.k. kalau ok mungkin nak di teruskan la .buat masa sekarang ni yang buat bende nie aku sendiri laa. keseluruhan baka induk ada 11 ekor dan penjantan ada1 ekor je ..ingat nak bawak masuk lagi dari baka bulu yang kembang tuuu. nanti la dari masa ke masa kite update laa gambar baru
tentang perkembangan yang aka datang jadi e tidak....


sape sape nak try boleh la datang amek ....

No comments:

Post a Comment